Facebooklinkedinyoutube

Vacture:  Constructiebankwerker/Lasser

Nolte onderdeel van De Weel Participaties BV, is een snel groeiend bedrijf. Sinds begin dit jaar is het aantal medewerkers verdubbeld. Nolte Opslag Systemen ontwerpt, produceert en monteert entresolvloeren (ook tussenvloeren, mezzanine, etagevloeren en systeemvloeren genaamd) voor heel Europa. Daarnaast is Nolte Opslag Systemen dé specialist in Self-Storage Inrichting en Magazijninrichting. Naast de internationale ambities in 2018, zijn we opzoek naar een nieuw teamleden voor onze productie afdeling.

Werkzaamheden:
De werkzaamheden bestaan uit het aflassen en samenstellen van kokers en plaat-vormige producten, waaronder framebouw en staalconstructies.

Wij vragen:
– Mig/mag lassen niveau 1 / 2;
– MBO-niveau 2 werk- en denkniveau;
– Je kunt productiematig lassen op gestaag niveau;
– Je hebt recent ervaring met constructie lassen (minimaal 1 jaar ervaring);
– Je hebt een flexibele werkinstelling;
– Je kunt samenstellen, tekening lezen en je bent allround inzetbaar.

Vereiste taal:
– Nederlands

Soort dienstverband:
Voltijd

Wij bieden:
Een boeiende functie binnen een dynamisch bedrijf waar elk goed initiatief de volle aandacht krijgt. Je werkt in een gezonde sterk internationaal georiënteerde organisatie. Het betreft een fulltime functie. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.
Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren naar deze leuke baan binnen ons geweldige bedrijf!

Heb je belangstelling voor bovengenoemde functies, mail dan je CV met begeleidend schrijven naar onze afdeling HR.

Nolte Mezzanine
Schoffel 1
1648 GG De Goorn
t.a.v. HR personeelszaken@noltemezzanine.com