Facebooklinkedinyoutube

Waarom FSC?

Per minuut verdwijnen er 36 voetbalvelden aan bos. Ontbossing speelt een zeer belangrijke rol bij klimaatverandering. Het FSC-systeem zorgt er voor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Hout is een belangrijke grondstof in onze producten en Nolte Opslag Systemen is altijd op zoek naar een zo duurzaam en milieu bewust mogelijke bedrijfsvoering. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om ons bedrijf te voorzien van een FSC-certificaat. Om FSC-kwaliteit te waarborgen wordt ons bedrijf elk jaar gecontroleerd door een certificeerder.

Door volgens de richtlijnen van FSC te handelen en te produceren draagt Nolte Opslag systemen bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen, en aan een gezonde leefomgeving van mens en dier. Meer informatie

Wat doet FSC?

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.
FSC Certificaat Nolte Opslag Systemen

 thumbnail_fscxys00r